حسن فیروزشاهیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به این نکته که برای اینکه ببینیم در انقلاب چه رخ داده است، باید نگاهی به پیش و پس از پیروزی انقلاب بیاندازیم، گفت: همانگونه که مشاهده میکنید امروز در فضاهای مجازی شبهاتی را در خصوص انقلاب مطرح و نسبت به برخی موضوعات گلایه میکنند به طور مثال میگویند پیش از انقلاب قیمت نان به این میزان بوده و امروز این میزان شده است.
وی بهترین راه پاسخ به این شبهات را بیان ملموس دستاوردهای انقلاب دانست و افزود: پس از پیروزی انقلاب، جمهوری اسلامی ایران دستاوردهایی کسب کرد که چنانچه رژیم سابق همچنان وجود داشت به آن دستاوردها نائل نمیشدیم.
رویکرد رژیم سابق رویکرد پیشرفت و توسعه تکنولوژی نبود
معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با تاکید بر این مطلب که رویکرد رژیم سابق رویکرد پیشرفت و توسعه تکنولوژی نبود، تصریح کرد: بخشی از دعوا و جنگ غرب با ایران و وارد کردن این میزان فشار اقتصادی بر جمهوری اسلامی ایران به این علت است که ما توانستهایم وارد عرصههایی از علم و تکنولوژی شویم که آنها این عرصهها را ارث و ملک شخصی خود میدانستند.
فیروزشاهیان ضمن اشاره به اینکه روزگاری حق نداشتیم وارد عرصههای علمی چون ساخت پالایشگاه، صنایع موشکی، نانو تکنولوژی، علم ژنتیک و پزشکی و غیره شویم، تصریح کرد: به طور کلی یکی از دلایل مهمی که غرب وارد مخاصمه با ایران شد این بود که جمهوری اسلامی بر روی خطوط قرمز آنان پا گذاشت.
وی تاکید کرد: غربیها نگران این مسئله هستند که با گسترش موج تمدن اسلامی، کشورهای مسلمان دیگر نیز وارد نظام سازی شوند و پس از نظام سازی به حوزه علم و فناوری وارد شده و منافع غرب به خطر بیفتد.
معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در خصوص چرایی مطرح کردن این شبهات، افزود: برخی از افرادی که به بیان این مسائل میپردازند همان سلطنت طلبان هستند. این افراد با توجه به این که مشاهده کردند با ظهور انقلاب، منافعشان به خطر افتاده و با توجه به این نکته که مشاهده میکنند نهال نوپای انقلاب به درختی تناور تبدیل شده است، به غرض ورزی میپردازند.
فیروزشاهیان دسته دوم افرادی که به شبه اندازی مشغولند را برخی دسته جات سیاسی داخل کشور دانست و گفت: به گفته رهبری معظم انقلاب «از ابتدای انقلاب کسانی با ما همراه بودند که نگاه ضد استکباری نداشتند»، بخشی از افرادی که به شبهه افکنی میپردازند همین افرادند.
وی ادامه داد: این افراد کسانی هستند که در دولت قبل به دلیل نوع نگاهی که داشتند به تخریب دولت پرداختند و دستاوردهای نظام را زیر سوال بردند.
معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با تاکید بر اینکه این افراد به دلیل این که منافع خودشان را در خطر میبینند دست به این تخریبها میزنند، خاطرنشان کرد: در دولت سابق شاهد رشد علمی بودیم؛ اما متاسفانه این رشد در حال حاضر کاهش یافته است که دولت باید بیش از این به این نکته توجه کند.
فیروزشاهیان در ادامه بیان داشت: این افراد تصور میکنند همیشه ایام در مسند قدرت باقی خواهند ماند و امروز که مشاهده میکنند منافع سیاسیشان به خطر افتاده است میخواهند به هر قیمتی حتی به قیمت به خطر افتادن نظام، منافعشان را دنبال کنند.
مجلسی ضد استکباری میخواهیم/ وظیفه تشکلهای دانشجویی در دهه چهارم انقلاب چیست؟
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: ما در آینده مجلسی ضد استکباری میخواهیم تا با روی کارآمدن نمایندگانی مخالف استکبار، افرادی که دستاوردهای این نظام را نمیبینند، از چرخه قدرت کنار روند.
معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ضمن بیان این موضوع که بر اساس شعائر دینی ما، عقل انسان در ۴۰ سالگی کامل میشود، تصریح کرد: در آستانه اربعین انقلاب اسلامی ایران هستیم. رهبری معظم انقلاب نام این دهه را دهه پیشرفت و عدالت گذاشتهاند، تشکلهای دانشجویی باید در جهت تحقق این امر بکوشند و نقاط ضعف را بیابند.
فیروزشاهیان گفت: حدود ۱۰ سال است که از ابلاغ سند چشم انداز نظام میگذرد و ۱۰ سال دیگر تا رسیدن به آن نمانده است، آیا توانستهایم در مسیر تحقق این سند گام برداریم؟ آیا دولت در برنامه ششم توسعه که نقدهای بسیاری بر آن وارد به این سند توجه کرده است؟ تشکلهای دانشجویی باید پیگیر این مسئله باشند.
وی در پایان یادآور شد: آیا نباید پس از گذشت ۳۷ سال از انقلاب، موجی تبلیغی در جهت شناساندن دستاوردهای انقلاب راه افتد؟، چرا دولت در مسیر راه انداختن چنین موجی انفعالی عمل میکند؟.